Annonce
Idéen med Thinggaard Food har simret i et par år hos kokkene Jesper Thinggaard og Simon Berg Pedersen, der er klar med anretninger fra 10 til 1000 personer. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Thinggaard Food klar til at servere kulinariske oplevelser

Hos Thinggaard Food i Andkærhus i Vinding er nøgleordene årstidens råvarer, kvalitet og god service.

Annonce
  • Idéen med Thinggaard Food har simret i et par år hos kokkene Jesper Thinggaard og Simon Berg Pedersen, der er klar med anretninger fra 10 til 1000 personer. Foto: Flemming Larsen
  • Alt på et bræt som for eksempel her oste med smag. Foto: Flemming Larsen
  • Alt er hjemmelavet hos Thinggard Food. Det sker i tæt dialog med kunderne. Foto: Flemming Larsen
  • Det vigtigste hos Tinggaard Food,er, at årstidens råvarer er af en ordentlig kvalitet. Foto: Flemming Larsen
  • Naturligvis kommer man ikke udenom den gode skinke. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Annonce