Midt i en corona-tid er takeaway blevet den nye sort, fordi restauranter og spisesteder kun må lave mad ud huset. Avisens anmelderkorps har smagt på nogle af de nye takeaway-tilbud i Vejle og givet dem karakterer fra 1 til 6.
Copy link address
Vejle-redaktionen redaktion@ugeavisenvejle.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
-
Salaten smagte fortrinligt, og det gjorde tilbehøret også. Næste gang vil jeg gerne bede om mere brød, tak. Foto: Maria Søgård Jørgensen -
Min 250 grams entrecóte, og takeaway menuen blev serveret med en dansk, klassisk salt med dressing og to ovnbagt kartofler. Dertil Rene Hviids hjemmebagte flútes og restauratørens berømte hvidløgssmør. Foto: Flemming Larsen -
Et fyldt marokansk brød fra Casablanca er et måltid fyldt med nordafrikanske smage. Det marokanske køkken er ikke kendt for stærk mad, men det er tilgengæld fyldt smag. Foto: Jørgen Flindt -
En velsmagende sandwich og lækker smoothie. Sådan skal det gøres. Foto: Michelle Madsen -
Selv om jeg denne gang måtte opleve menuen, nå ja, hver for sig, blev den grillede souvlakia, kyllingspyd, den store græske hakkebøf fyldt med feta, bifteki platte, den lækre paidakia, lammekotelet, der blev serveret med både græsk salat, tzatiki og oreganokartofler, sat til livs med stor appetit sammen med nogle af grækerens andre specialiteter. Foto: Flemming Larsen -
Maden fra Munkebjerg bød på en eksplosion af velafbalancerede smagsoplevelser. Nuvel prisen lå ikke i den billigste ende, men smagsoplevelser koster. Derfor har køkkenet inddelt deres takeavay i priser per ret, så man selv bestemmer, hvor meget man vil spendere. Foto: Flemming Larsen -
Til prisen er vikingetapas fra Café Sejd i Jelling ganske godkendt.