Hviids Vinstue har været kendt for deres steaks i 45 år. Men ikke kun for bøfferne. Restauranten i Gormsgade kan også noget med smør, ligesom Aksel og Conrad - de originale smørhedonister, og deres soundbites om, at man skal bruge "rigeligt smør".
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Vi flamberer hver aften i restauranten; det er dét, kunderne godt kan lide. Hos os får de både duften og smagen, forklarer René Hviid. PR Foto
Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen
Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen