Annonce
Vi flamberer hver aften i restauranten; det er dét, kunderne godt kan lide. Hos os får de både duften og smagen, forklarer René Hviid. PR Foto
Ugeavisen Vejle

Sagen er fortsat bøf hos Hviids

Hviids Vinstue har været kendt for deres steaks i 45 år. Men ikke kun for bøfferne. Restauranten i Gormsgade kan også noget med smør, ligesom Aksel og Conrad - de originale smørhedonister, og deres soundbites om, at man skal bruge "rigeligt smør".
Annonce
  • Vi flamberer hver aften i restauranten; det er dét, kunderne godt kan lide. Hos os får de både duften og smagen, forklarer René Hviid. PR Foto
  • Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen
  • Hviids Vinstue har eksisteret i 45 år, 40 år i Fredericiagade og fem år i Gormsgade, hvor det er Lina og René Hviid, gæsterne møder i Restauranten. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce