Cirka 80 gæster blev beværtet, da tjener- og kokkeeleverne på Hotel Munkebjerg for nyligt holdt elevaften. Halvdelen af overskuddet fra aftenen blev doneret til Hjerteforeningen.
Copy link address
Claus Skovholm (clsk@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Blandt de indledende "snacks" var en lille foie gras terrine. Foto: Claus Skovholm -
Jeanett Bjerregaard Jensen ledte beværtningen af aftenens cirka 80 gæster. Foto: Claus Skovholm -
På menukortet stod beskrevet, at femte ret bestod af "en ostemad". Det viste sig dog at være en ostemad lidt ud over det sædvanlige. Foto: Claus Skovholm -
Jacob Jørgensen (i midten) var i aftenens anledning køkkenchef. Det var tredje gang, han deltog i elevaftenen. Foto: Claus Skovholm -
For kokkeeleverne var det en usædvanlig opgave at komme ind blandt gæsterne og servere og præsentere de enkelte retter. Foto: Claus Skovholm -
Krabberillette, gulerødder, syltet kinaradise og krabbebisque var menuens anden ret. Foto: Claus Skovholm -
Desserten bestod i en choux au craquelin med æble, karamel og kærnemælksis. Foto: Claus Skovholm