Høstmarkedet på Søndertorv lørdag blev en oplevelse for både store og små, og en smagsoplevelse af de store.
Copy link address
Flemming Larsen (flla@jfmedier.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Søskendeparret Emma, fem år, og Maja, tre år, benyttede lejligheden til at klappe markdets dyr. Foto: Flemming Larsen -
Høstmarkedet bød på masser af smagsprøver, og det smagte skulle vi hilse at sige. Foto: Flemming Larsen -
Den økologiske Mjød fra Danish Nature Brew. Foto: Flemming Larsen -
Restaurant Flammen bød på langtidsstegt, ølbraiseret oksekød. Foto: Flemming Larsen -
Som det ekstra krydderi, blev der serveret øllebrød lavet efter en gammel, dansk opskrift. Foto: Flemming Larsen -
Det var Kit Andersen, indehaver af Osteriet i Vejle, og Johnny Jacobsen, der ejer Restaurant Flammen i Vejle og Horsens, der med samarbejdspartnere stod bag høstmarkedet. Foto: Flemming Larsen