Her serveres dansk mad med hjerte. Som for eksempel en god, gammeldags rejecocktail, herregårdsbøf med bearnaise, ærter og stegte kartofler, og med rødgrød med fløde til dessert.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
- Maden spiller hovedrollen; det er derfor det indgår i navnet, siger indehaveren, restauratør Rick Carlsson, der få minutters gang fra Madkroen driver sit andet spisested, MadRick. Foto: Flemming Larsen
Som forret serverer Madkroen blandt andet en klassisk, dansk rejecocktail med lækre rejer, dressing, sprød salat og et stykke langt, dekorativt skåret agurk. Foto: Flemming Larsen
Målet er, at Vejles nye spisested skal servere Danmarks bedste bøfsandwich med henvisning til "De Brune Riddere", som de seneste syv år er draget rundt i landet og har smagt og bedømt bøfsandwicher. Her serveret af Madkroens unge tjener, Michelle. Foto: Flemming Larsen
Som forret serverer Madkroen blandt andet en klassisk, dansk rejecocktail med lækre rejer, dressing, sprød salat og et stykke langt, dekorativt skåret agurk. Foto: Flemming Larsen