Copy link address
Claus Skovholm (clsk@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Forretten er smørbagt nytårstorsk med blomkål, purløg og grøn olie i klar pipette samt sprøde urter og hertil flødelageret hummerbisque og pisket brød med havregryn. -
Starteren til Dronningens nytårstale er Andeconfit med krydrede svampe, brombærgelé, syltede rødløg og ærteskud med groft brød med kerner samt kryddersmør og pesto rosso. -
Hovedretten består af en duet af oksemørbrad og gris braiseret i æblesaft og friske krydderier, saltbagt selleri, puré på selleri og stegte kejserhatte hertil Pommes Anna med okseskysauce. -
Desserten er en æbledrøm med fløde, vanilje pannacotta med skovbærgelé og kirsebær, Madpartners nytårskage - kiksebund med Gateau Marcel og råsyltede bær med cointreau - og creme anglaise.