Kaffebaren fik succes med vin i glassene efter lukketid
Idéen med at benytte Kaffebarens lokaler til Vinbar, når kaffen er drukket, slog an. Henning Klausen, indehaver af Kaffebaren, vil arbejde videre med planerne efter coronakrisen.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
De fire studerende, Malou Klausen, Isabell Morales, Christina Juhl og Amalie Caroline Løvschal, har arbejdet i to og en halv måned med forretningsprojektet. Foto: Flemming Larsen
Indehaveren af Kaffebaren, Henning Klausen, er her flankeret af de fire studerende fra Erhvervsakademiet i Aarhus, der kom med en forretningsidé om, hvordan man kan udnyttet sine ofte dyre gågade-kvadratmeter bedre. Foto: Flemming Larsen
Som det er tilfældet med kaffe, handler vin også om socialt samvær. Derfor mødes vi, kafffen og vinen er bare en undskyldning. Privatfoto