Annonce
Restaurantchef Christian Hesthaven, Flammen, medbringer ølbraiseret oksekød til Høstmarkedet på lørdag på Søndertorv. Det er Flammen og Osteriet, Kit Andersen, der står bag. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Høstmarked på Søndertorv er for hele familien

Høstmarkedet på Søndertorv byder på levende dyr, historie og smagsoplevelser. Stor opbakning til restauratørens og ostemagerens marked på lørdag 25. august.

Annonce
  • Restaurantchef Christian Hesthaven, Flammen, medbringer ølbraiseret oksekød til Høstmarkedet på lørdag på Søndertorv. Det er Flammen og Osteriet, Kit Andersen, der står bag. Foto: Flemming Larsen
  • Det er lækkerier som pølse og oste, der serveres til lørdagens høstmarked på Søndertorv. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce