Annonce
Så smuk kan en fiskeforret også se ud. Det er en sletvarsouflé. Foto: Jan Drejer
Ugeavisen Vejle

Gourmetrestauraten kan nu komme ud til dig

Lido Catering med base i Børkop byder nu på et led mere i firmaets koncept, gourmetcatering. Hertil er ansat kokken Jan Sejer, der arbejder ud fra, at kunden skal opleve og overraskes.
Annonce
  • Så smuk kan en fiskeforret også se ud. Det er en sletvarsouflé. Foto: Jan Drejer
  • Jan Sejer er nyansat køkkenchef hos Lido Catering Gourmet. Foto: Jørgen Flindt
  • Man spiser også med øjnene. Maden ligner et kunstværk. Foto: Jan Drejer
  • Indbydende og overraskende. Foto: Jan Drejer
  • Fantasien bliver brugt, når maden skal anrettes. Foto: Jan Drejer
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Annonce