Annonce
Et bud kan være en kartoffelkage med citroncreme serveret på bund af hasselnød med kartoffelchips og estragon. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Vejle

Gourmetkokke skal give den en på kartoflen i Vejle

Otte gourmetkokke fra hele landet deltager i kokkekonkurrencen Kartoffelprisen hos Food Innovation House i Vejle Nord. Alle er velkomne.
Annonce
  • Et bud kan være en kartoffelkage med citroncreme serveret på bund af hasselnød med kartoffelchips og estragon. Arkivfoto: Louise Lauritsen
  • En anden mulighed er braiseret svinekæbe og kartoffelmos fyldt med bacon og svinehjerte. Retten er pyntet med kartoffelchips og syltet bånd af kartoffel. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Et kig hen over højbanen

Ugeavisen Vejle

Legender fra Premier League på grønsværen i Vejle: De dribler med bolden og har en overraskelse mere

Annonce