Kokke- og tjenerelever fra Sinaturs seks hoteller havde fået frie hænder. Det resulterede i en gourmetmiddag af de bedre.
Copy link address
Flemming Larsen (flla@jfmedier.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Mathias Broe er færdiguddannet som kok til april. Han har allerede fået tilbudt arbejde i køkkenet på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Foto: Flemming Larsen -
Louise Karlskov var med til sit første kokketræf. Hun er gastronomisk assistent og har planer om at gå i gang med en uddannelse til kok. Foto: Flemming Larsen -
Tjenerelev Martin Kjær arbejder til hverdag på Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Foto: Flemming Larsen -
Der var travlhed i køkkenet. Nuvel, der var et par kiks undervejs, men der var tale om en stor gastronomisk aften. Foto: Emilie Spatzek -
Som forret fik vi serveret et stykke sprød rugbrød med ål. Foto: Emilie Spatzek -
En anden forret var en laksetatar med løg og æbler, serveret i en urtepotte som en sjov detalje. Foto: Emilie Spatzek -
Gæsterne blev budt på intet mindre end et gastronomisk gæstebud. Foto: Emilie Spatzek -
Den stegte pigvar blev serveret med hollandaise på fisk og med øl fra Bøgedal Brew. Foto: Emilie Spatzek -
Kokke- og tjenerelevernes aften bød ud over lækre detaljer på tallerkenerne også på gode, lokale råvarer. Foto: Emilie Spatzek -
Der var også sprød rugbrød i desserten, anrettet på en fin og kreativ måde. Foto: Emilie Spatzek