Annonce
Sadik Yildiz ser gerne, at "Arrest - Mad og Bar" bliver et sted, hvor man sætter hinanden stævne. Noget, stedets historie og stemning krydet med et tvist af gourmet skal være med til. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Arrest med historie og god mad

"Arrest - Mad og Bar" tager sammen med sommeren imod vejlensere og andet godtfolk. Caféen byder på historie og mad af høj standard.

Annonce
  • Sadik Yildiz ser gerne, at "Arrest - Mad og Bar" bliver et sted, hvor man sætter hinanden stævne. Noget, stedets historie og stemning krydet med et tvist af gourmet skal være med til. Foto: Flemming Larsen
  • Flemming Larsen
    Køkkenchef Frederik Mortensen har givet menukortet et kulinarisk løft, dog uden at det er blevet meget dyrere at spise på caféen. Foto: Flemming Larsen
  • Mange har allerede bemærket, at "Arrest - Mad og Bar" er åbnet, og har taget det nye koncept til sig. Sommeren har fået gæsterne til at nyde en frokost i det fri. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Et kig hen over højbanen

Ugeavisen Vejle

Legender fra Premier League på grønsværen i Vejle: De dribler med bolden og har en overraskelse mere

Annonce