Annonce
Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
Ugeavisen Vejle

Foråret inviterer til kringle med rabarber og marcipan

- Min farmor serverede ofte lun kringle med remonce, perlesukker og hakkede nødder til kaffen, fortælle Anne-Kathrine Schelde.
Annonce
  • Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
  • Anne-Kathrine Schelde, Maden i mit liv.
Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Annonce
Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Annonce